+ menu
X

Programma // De Kraaien & Disco Rebels

28
Nov

De Kraaien & Disco Rebels

LET OP! DIT IS HET VERPLAATSTE CONCERT VAN ZATERDAG 27 JUNI. REEDS GEKOCHTE KAARTEN BLIJVEN GELDIG VOOR DE NIEUWE DATUM. KUN JE NU TOCH NIET? LAAT HET DAN VÓÓR 27 APRIL AAN ONS WETEN VIA INFO@DESCHUIT.NL. DAN ZORGEN WIJ DAT HET GELD WORDT TERUGGESTORT.

De Kraaien

Duister, gevaarlijk, uniek, hard, recht door zee en dit alles met een knipoog. Bernd Gansebev en zijn crew verrassen je wederom met splinternieuwe, keiharde maar überfrisse tracks aankomend seizoen. Harde beats en natuurlijk eigenwijze rauwe Haagse teksten behoren tot de vaste ingrediënten van de urban underground formatie, maar nu gaan ze net een stapje verder de diepte in. Met de hits ‘Ik vind Je Lekker’ en ‘Pechvogel’ zette De Kraaien zich op de kaart. Nu is het tijd om ook een andere kant van De Kraaien te ervaren. Zo wordt het plaatje compleet. Rookbommen, insane visuals, live musici, artist features, strippers of paaldanseressen. Het blijft elke show nog steeds een verrassing wat ze meebrengen. Maar één ding is zeker, de unieke show garandeert chaos van een hoog niveau en stilstaan is geen optie. Zet je schrap en laat je meesleuren door het nieuwe geluid van De Kraaien.

Disco Rebels
Dit duo bestaat uit Huug Helmink en Rian van Beelen, ooit werden ze gekoppeld voor een eenmalige thema-avond. Hier ontstond spontaan de bekende 'klik' en werd er besloten vaker samen te draaien. Inmiddels hebben deze jongens meer dan 20 jaar ervaring met draaien. Ze gaan van urban tot metal, maar blijven het liefste hangen in alternative. Speciaal voor deze avond laten ze een bijpassende set horen met alleen maar kneiters!


* loopt door t/m 22 februari 12h00

Deel:

Informatie

Doelgroep 13+
Datum za 28-11-2020
Podium Grote podium
Zaal open 21h00
Toegang voorverkoop: €10,00 (Early Bird*), €12,50 (Normal) | aan de zaal: €15,00
Koop kaarten

Meer activiteiten

19 Sep

Open Podium

10 Okt

De Likt & Disco Rebels [UITVERKOCHT]

30 Okt

Pene Corrida & All Doomed & Warhertz

07 Nov

Feestje!

28 Nov

De Kraaien & Disco Rebels

12 Dec

The Guru Guru (BE) & Combo Qazam

12 Jun

Schuit's Up

Alle programma's »
© 2020 JVC de Schuit • Webontwikkeling: Webdesign Katwijk
CONTACT  //  ORGANISATIE  //  HUISREGELS  //  NIEUWSBRIEF  //  COLOFON