+ menu
X

Programma // De Likt & The Jerry Hormone Ego Trip & Disco Rebels [VERPLAATST]

11
Apr

De Likt & The Jerry Hormone Ego Trip & Disco Rebels [VERPLAATST]

LET OP! DIT CONCERT IS VERPLAATST NAAR ZATERDAG 10 OKTOBER 2020!

De Likt

Sinds de oprichting in 2013 is deze futuristische funksensatie uit Rotterdam vakkundig en consequent alle zalen en festivals van Nederland plat aan het spelen. In 2015 bracht De Likt hun eerste, self-titeled, album met singles als ‘Ja Dat Bedoel Ik’, ‘Finidi George’ en ‘Bloed aan de Muur’ uit. Hierop volgde twee jaar van basicly non-stop touren waar de jongens in alle krochten en uithoeken van het land de titel 'Het Rotterdamse sloopbedrijf' kwamen verdedigen. Nadat alles in 2017 noodgedwongen stil kwam te staan, kwam De Likt begin 2018 kei-hard terug met 'De Derde'. Het tweede album met singles als ‘Net Als Toen’, ‘Kingston Town’ en ‘Zelf Doen’, waarmee de band zich definitief van vaste waarde binnen het Nederlandse livecircuit plaatste. Eind 2019 verscheen ‘Ctrl-Alt-Delikt’, de single die dezelfde naam draagt als het album dat medio 2020 uitgebracht wordt. In aanloop naar deze release gaat De Likt nog één keer het land door en laten zij vast wat nieuwe tracks horen.

The Jerry Hormone Ego Trip
Door de combinatie van de verhalende, Nederlandstalige teksten die altijd een tikkie schuren en de aanstekelijke rock & roll is The Jerry Hormone Ego Trip zowel een band waar aandachtig naar geluisterd als op gedanst kan worden. De band ronkt, bonkt, knettert, ruist, raast, stampt, tettert, suist, galmt, giert, gonst, bromt, blaast, bonst, rammelt, tingel-tangelt, jingle-janglet, jengelt, knarst, knispert, knalt, sist, schettert, schalt, piept, zoemt, dreunt, fluit en swingt de pan uit.

Disco Rebels
Dit duo bestaat uit Huug Helmink en Rian van Beelen, ooit werden ze gekoppeld voor een eenmalige thema-avond. Hier ontstond spontaan de bekende 'klik' en werd er besloten vaker samen te draaien. Inmiddels hebben deze jongens meer dan 20 jaar ervaring met draaien. Ze gaan van urban tot metal, maar blijven het liefste hangen in alternative. Speciaal voor deze avond laten ze een bijpassende set horen met alleen maar kneiters!

 

Deel:

Informatie

Doelgroep 13+
Datum za 11-04-2020
Podium Grote podium
Zaal open 20h30
Tijden 21h45 | The Jerry Hormone Ego Trip
22h45 | De Likt
Toegang UITVERKOCHT

Meer activiteiten

05 Jun

Schuit Quiz [GEANNULEERD]

05 Sep

Schuit's Up

19 Sep

Open Podium

10 Okt

De Likt & Disco Rebels [UITVERKOCHT]

30 Okt

Pene Corrida & All Doomed & Warhertz

07 Nov

Feestje!

28 Nov

De Kraaien & Disco Rebels

Alle programma's »
© 2020 JVC de Schuit • Webontwikkeling: Webdesign Katwijk
CONTACT  //  ORGANISATIE  //  HUISREGELS  //  NIEUWSBRIEF  //  COLOFON