+ menu
X

Programma // Pene Corrida & All Doomed & Warhertz

28
Mrt

Pene Corrida & All Doomed & Warhertz

Pene Corrida
Niemand, maar dan ook niemand kan deze mannen in Mexicaanse kleding weerstaan. Pene Corrida is bij uitstek dé feestband voor liefhebbers van gitaargeweld. Dit zestal geeft je álles; meezingen, dansen, headbangen, moshpits en stagedives. Popliedjes van onder andere TOTO, Katy Perry en Lady Gaga worden vakkundig omgebouwd tot knallende metal songs. Daarnaast heeft de Dordtse band een talent voor het opnemen van originele videoclips. Een aantal hiervan vergaarden zelfs bekendheid op 3FM, Radio 538, Dumpert en … Het Jeugdjournaal. Er is een nieuw album in de maak en daar hoort een zweterige album release tour bij; klaar om een salsa dansje te doen? PENE CORRIDA, POPMUSIC ON STEROIDS!

All Doomed
Een gloednieuwe band, aan het begin van iets moois. Dit vijftal uit Utrecht/Breda knalt er lekker op los met hun screamo/post-hardcore/punkrock. Dat lijkt ons een mooie opwarmer voor het spektakel van Pene Corrida, ze mogen dan ook niet voor niets met deze band mee op tour gelijk!

Warhertz
Warhertz is in 2018 opgericht door drummer Luuk de Haar (TxFxEx, Hellfront) en gitarist/zanger Yvo van der Laan. In maart 2019 maakte de bassist Willem Kuijt (The Expired Faces) dit trio compleet. Geïnspireerd door o.a. Neil Young en Screaming Trees zetten zij met een set van eigen nummers en een aantal covers een volwaardig Grunge&Roll geluid neer.

 


*loopt door t/m 3 december 11h00
 

Deel:

© 2020 JVC de Schuit • Webontwikkeling: Webdesign Katwijk
CONTACT  //  ORGANISATIE  //  HUISREGELS  //  NIEUWSBRIEF  //  COLOFON