+ menu
X

Programma // St. Patrick's Day

21
Mrt

St. Patrick's Day

Groen, groener, groenst. De Schuit goes Ireland voor het grootste feest van deze redheads. Van oorsprong een herdenking van de beschermheilige Sint Patricius, tegenwoordig een dag vol gezelligheid, groen verklede mensen en uiteraard veel (groen) bier.

Zo'n avond kan dan ook niet zonder livemuziek. Bunch of Bastards gaat jullie betoveren met al het moois dat uit Ierland afkomstig is of enigszins verwantschap heeft. Verwacht veel kneiters en de kans op meezingen is groot. U bent gewaarschuwd!

Bunch of Bastards
Bunch of Bastards speelt pittige Full Force Folk. Noem het energieke melodieën, noem het melodieuze energie, allebei goed. Voor wie dat beter begrijpt: snufje The Pogues, snufje Dropkick Murphys en een flinke scheut Flogging Molly. Met accordeon, tin whistle, banjo en mandoline. Soms half akoestisch, vaker op een stevige punkrock basis, en wat daar zo al tussen in zit. Tweederde eigen songs, eenderde songs die liefhebbers van het genre wel al kennen: traditionals en liedjes van de eerder genoemde helden.

Haigh!

Deel:

© 2020 JVC de Schuit • Webontwikkeling: Webdesign Katwijk
CONTACT  //  ORGANISATIE  //  HUISREGELS  //  NIEUWSBRIEF  //  COLOFON