+ menu
X

Programma // The Muff & TreeHook & Nova Child

07
Dec

The Muff & TreeHook & Nova Child

The Muff
The Muff bestaat uit vier bekwame muzikanten die weten waar ze mee bezig zijn. Een scheurend orgel, slonzige gitaren, krachtige vocalen en een onwrikbare ritmesectie is alles wat je nodig hebt. Hardrock meets harmonie en een vleugje intellect. De energie van de liveshows brengt je in een roes, een ode aan het bloeiende leven. De vrije geest van de 60’s & 70’s vertaald in een hedendaagse performance.

TreeHook
Genadeloze energie, geen compromis en geen standaardformule. Een overdonderende band dat zowat uit elkaar barst van de drang om het eruit te gooien. Voorgesteld als een noiserockband met een fuck you attitude, maar live blijkt iedere keer weer dat deze woorden maar een klein deel van de lading dekt.

Nova Child
Dansend, zwetend en balancerend op de rand van de afgrond sleurt dit energieke powertrio je mee naar hun duistere psychedelische wereld waar fuzzgitaren, bombastische refreinen en galmende zang de boventoon voeren. Alsof The Cure en The Dead Weather elkaar ontmoet hebben tijdens een concert van Ty Segall.


*loopt door t/m 12 september 16h00

Deel:

© 2019 JVC de Schuit • Webontwikkeling: Webdesign Katwijk
CONTACT  //  ORGANISATIE  //  HUISREGELS  //  NIEUWSBRIEF  //  COLOFON