+ menu
X

Programma // Warm Winter Fest (The Expired Faces)

17
Jan

Warm Winter Fest (The Expired Faces)

…is een hartverwarmend kleinschalig cultureel festival in hartje winter. Op bijzondere locaties (kerken, huiskamers, cafés, schuren, winkelpanden) in de dorpskern van Katwijk aan Zee kan het publiek genieten van muziek, theater, literatuur en kunst in al zijn vormen. Professionele acts en lokaal talent wisselen elkaar af.

Warm Winter Fest wordt gehouden op vrijdag 17 januari 2020 van 19h30 tot 23h00 uur in het centrum van Katwijk aan Zee. De afterparty vindt plaats vanaf 23h00 bij ons in De Schuit.

The Experide Faces
The Expired Faces maakte ruim vijf jaar geleden hun opwachting en sindsdien hebben ze op menig kleine en grote podia gestaan, in Katwijk en de regio die steeds groter wordt. De band bestaat uit louter ervaren muzikanten, die ruimschoots hun sporen hebben verdiend in de muziekscene van Katwijk en omstreken. Het repertoire bestaat grotendeels uit songs van de jaren 60, 70, 80 & 90, een reis door de geschiedenis van de popmuziek; een opeenvolging van soul-, pop- en rock-klassiekers uit vervlogen tijden. The Expired Faces speelt eerst akoestisch bij de bar en sluit Warm Winter Fest elektrisch af op het podium.

Deel:

© 2020 JVC de Schuit • Webontwikkeling: Webdesign Katwijk
CONTACT  //  ORGANISATIE  //  HUISREGELS  //  NIEUWSBRIEF  //  COLOFON